• 💀🧟HALLOWEEN👻🎃

          • Pred jesennými prázdninami bolo poriadne strašidelne. Ožili pavúčie ženy, tekvičiaci, zombíci, ježibaby a všakovaké hororové strašidlá. Celou školou ozýval smiech, zábava, radosťa a hudba. Veselilo sa  aj v učiteľskom kolektíve a vyučovanie bolo ako inak - netradičné.

          • Krúžková činnosť⚽️🤸‍♀️💪💇‍♀️

          • Futbalový krúžok⚽️ - cieľom krúžku je deti naučiť hrať futbal, ale aj sústredenosť, ochotu prekonávať prekážky a spolupracovať, rovnako brať šport ako zábavu. Na krúžku sa deti naučia správne strieľať, udržať si loptu počas hry a správne prihrávať. Deti si precvičia rozvoj koordinačných schopností (osvojenie si prácu s loptou). Súčasťou krúžku sú aj cvičenia na zvýšenie kondície, ohybnosti a pohybových reakcií detí.

            Jump rope - alebo švihadlový krúžok - samostatný, plnohodnotný šport, ktorým si naši žiaci trénujú koordináciu pohybov a samozrejme zlepšujú kondíciu.

            Copíky - krúžok je zameraný na podporu a rozvoj zručností a cibrenie estetického cítenia.

            Mladý cukrár - žiaci si chystajú rôzne zdravé maškrty, čítajú a skladajú vlastnú kuchársku knihu.

            Mladý záhradkár - žiaci sa starajú o okolie školy, bylinkovú záhradu, polievajú kvietky na školskej chodbe, sadia bylinky.

            Mažoretky - krúžok plný energie a najmä tvrdej driny.

            Ping pong - osvojovanie a zdokonaľovanie pingpongových zručností: správne držanie rakety, pohyb za ...

            Mladý boxerista

             

          • AKTÍVNA ŠKOLA - PROJEKT

          • Aktívna škola je projekt MŠVVaŠ SR, ktorý reaguje na celospoločenský problém nedostatku pohybu a s ním súvisiaci rastúci trend obezity, chronických neprenosných ochorení a duševného zdravia. V rámci vypočítaného skóre naša škola získala číslo - 50.

          • 🌮🍉🍐Hovorme o jedle🥪🍩🍇

          • Naša škola sa v tomto školskom roku zapojila do súťažno-vzdelávacieho projektu Hovorme o jedle, ktorý je zastrešovaný Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou.

            Cieľom projektu Hovorme o jedle je vyvolávať a podporovať spoluprácu a aktívnu účasť školy pri vzdelávaní detí a mládeže o potravinách a dobrých stravovacích návykoch ako súčasti zdravého životného štýlu, o úlohe potravín pri ochrane zdravia a ich význame pre tvorbu a ochranu životného prostredia, regionálny rozvoj a zamestnanosť.

            Žiaci rôznych ročníkov pripravili krásne prezentácie práce. V súťaži im držíme palce a želáme im čo najväčší úspech.🥝🥇

          • Ako sa nám darí v školskom klube 🎲🧩🪀

          • V školskom roku 2023/2024 máme 26 žiakov v školskom klube. Časť žiakov odchádza využíva pobyt v školskom klube iba do odchodu školského autobusa, ostatní si plne užívajú až do 16.00 h. Vďaka podpore  z projektu  je poplatok pre rodičov detí navštevujúcich školský klub plne hradený z  UNICEF.

            Vytvorili sme námetové a hrové kútiky, pre žiakov sme zakúpili interaktívne a didaktické hry, ktoré využíva vychovávateľ v spolupráci s ukrajinským asistentom učiteľa.